12 Ağustos 2020 Çarşamba

Bentley Bentayga Speed


Bentley, yaz başında makyajladığı SUV modeli Bentayga'ya en güçlü versiyonu Speed'i ekledi. Diğer seçeneklerin performanslarını yeterli bulmayan müşteriler sunulan W12 motorla en hızlı Bentley SUV'ye sahip olma ayrıcalığı yaşayabilir.


Hafifçe koyulaştırılmış farlar, yeni ön panjur ve ön tampon ızgaraları, yan etekler, 22 inç çaplı jantlar, ve bagaj kapağı üzerine eklenmiş büyük spoiler ile dışarıdan bakıldığında fark yaratan otomobilin bu bölümünde Speed logoları, küçük difüzör, tampon eklentileri ve oval egzoz çıkışları da kullanılmış.


İç mekanında standart olarak Alcantara kullanılan Bentayga'nın bu kısmında da siyah ağırlıklı bir renk paleti sunuluyor. Kafalıklar ve kapı eşiklerinde de Speed logoları görülebiliyor. Ayrıca modelin Sport sürüş modu da daha sert ayara sahip.


Kaput altında yatan 6 litre hacimli, W12 motor çift turbo besleme yardımıyla 635 beygir güç, 900 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0'dan 100 km/s sürate 3.9 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 306 km/s.

1 yorum:

  1. dış tasarımdaki çirkinlik torpülenmiş. iç tasarımda analog göstergelerden kurulunmuş. rols roys kalının'dan iyi göründüğü bariz.

    vag grubunun elit+ markası bentley şahlan ey şanlı düldül

    YanıtlaSil