12 Ağustos 2020 Çarşamba

Baojun RC-5


GM'in alt markalarından Baojun, Çin'de iki farklı gövde seçeneğiyle satışa sunuldu. Liftback ve Wagon gövde seçeneği sunan aracın fiyatı anavatanında yaklaşık 63.000 TL seviyesinden başlıyor.


Büyük ön panjur ve çift katlı LED far tasarımına sahip olan model köşeli hatlara sahip. B sütununa kadar aynı duruşa sahip olan araçlardan liftback olanı geniş bagaj kapağı camıyla öne çıkıyor. Wagon ise geriye gittikçe alçalan tavanıyla dikkat çekiyor. Her iki modelin de stopları LED ve bagaj kapağında birleşiyor.


Modern görünen bir iç mekana sahip otomobilde iki kollu direksiyon simidi dijital gösterge paneli, çift renkli kokpit döşemeleri, geniş sayılabilecek dokunmatik ekran ve ince yapılı havalandırma ızgaraları kullanılmış.


Kaputu altında 1.5 litre hacimli bir benzinli motorun iki farklı versiyonunu barındıran RC-5 ailesinde atmosferik emişli ünite 100, turbo beslemeli olansa 147 beygir güç üretebiliyor. Bu üniteler 6 ileri vitesli manuel veya sürekli değişken oranlı otomatik (CVT) şanzımanla eşleştirilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder