11 Ağustos 2020 Salı

Audi S3


Audi, Mart ve Nisan aylarında tanıttığı hatchback ve sedan gövde seçenekli A3 modellerine sportif kardeş ekledi. Yeni S3, Mercedes-AMG A35 ve BMW M135i gibi rakiplerle mücadele etmek için hazır.

Farklı peteklere sahip ön panjur ve daha geniş hava girişlerine kavuşan ön tampon, genişleyen yan etekler, dörtlü egzoz çıkışları, standart olarak sunulan 18 inç çaplı jantlar, daha agresif bir tasarım ve bir difüzöre kavuşan arka tamponla daha büyük spoiler gibi detaylara kavuşan araçlardan 5 kapılı olanda tavan rayları iptal edilebiliyor.


Birçok trim parçası ve logoları siyah renkte alınabilen araçların opsiyonel donanımında 19 inç çaplı jantlar da yer alıyor. 15 mm alçaltılmış süspansiyon sistemi de opsiyonel olarak sertliği ayarlanabilen sistemle değiştirilebiliyor.

İç mekanda ise daha yüksek yan desteklere sahip koltuklar, metal pedal seti, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, S3 logoları ve farklı trim parçaları dikkat çekiyor.


Kaputları altında 2 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motorlar bulunan araçlar 310 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman standart donanımda. 0'dan 100 km/s sürate 4.8 saniyede ulaşabilen ikilinin maksimum sürati 250 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder