14 Ağustos 2020 Cuma

Hyundai Elantra N Line


Hyundai'nin Mart ayında tanıttığı yeni nesil Elantra en sportif versiyonuna kavuştu. Görünümünde bazı farklılıklar bulunan aracın kaputunun altında da tanıdığımız bir motor seçeneği sunuluyor.


Daha dinamik görünen yeni bir ön tampona sahip olan araçta 18 inç çaplı jantlar standart olarak sunuluyor. Arka tamponun alt bölümünde daha bol siyah renk kullanılırken bu kısımda difüzör ve çift çıkışlı egzoz kullanılmış. Yan aynaları siyaha boyanan otomobilin bagaj kapağı üzerine de ince bir spoiler eklenmiş.


İlginç şekilde iç mekana geçildiğinde daha küçük ve fiziksel düğmeleri yanlara alınmış bir dokunmatik ekranla bizleri karşılayan aracın gösterge tablosu da analog. Tablonun soluna sürüş modu seçim düğmesi ekleyen Hyundai, kırmızı dikiş iplikleri, metal pedal seti, manuel el freninin kolu, N logolu koltuklar ve vites topuzunu da donanıma eklemiş.


Kaputu altında 1.6 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli ünite bulunan Elantra N Line 204 beygir güç, 265 Nm tork üretebiliyor. Şanzıman seçenekleriyse 6 ileri vitesli manuel ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik üniteler.

1 yorum:

  1. o el freni hiç olmuş mu??? o multimedia smart ekran ne öyle??? offf hyundai bi işi de becer gari..

    YanıtlaSil