10 Temmuz 2020 Cuma

Subaru Crosstrek


Subaru'dan yeni bir haber var. Avrupa pazarlarında XV adıyla satılan Crosstrek hafif bir makyaj gördü. Asıl yenilikse Crosstrek Sport isimli versiyonun kaputu altında bulunan motor seçeneği.


Makyajı ön bölümde yoğunlaşan otomobilde yeni panjur deseni kullanılmış. Ayrıca tamponun siyah renkli korumalarının da şekli değiştirilmiş. 17 inç çaplı jantlar farklı bir tasarıma kavuşurken ön çamurlukların korumaları da daha köşeli hale getirilmiş.


İç mekanın ana hatlarında bir değişim bulunmuyor. Bununla birlikte yeni koltuk döşemeleri ve konsolda da görülebilen farklı renkli dikiş iplikleri gözlerden kaçmıyor. Aracın donanımını da zenginleştiren Subaru, EyeSight sistemine eklemeler yapmış.


Asıl yenilik olan Crosstrek Sport isimli aracın kaputu altına 2.5 litre hacimli Boxer motor yerleştiren Subaru bu motordan 185 beygir güç, 238 Nm tork alabiliyor. Bu motor sadece CVT ile sunulsa da 154 beygir güç, 196 Nm tork üretebilen 2 litre hacimli ünite manuel şanzımanla da tercih edilebiliyor. Araçların tamamında dört tekerlekten çekiş sistemi standart.

1 yorum:

  1. 50 krş ver len tıırrreeek! gibi bi' model ismi olmuş ^_^

    YanıtlaSil