27 Mayıs 2020 Çarşamba

BMW 6 Serisi GT


BMW'nin yaza girerken tanıttığı makyajlı modeller 6 Serisi GT ile son buluyor. Markanın 5 Serisi ile birlikte tanıttığı otomobil bu aracın tasarım detaylarına ve motor seçeneklerine sahip olmayı sürdürüyor.


Önden bakıldığında, daha ince yapılı LED farlar, yeni panjur ve tampon tasarımıyla dikkat çeken araçta yeni gövde rengi ve jant seçenekleri sunuluyor. Arka tamponu da hafifçe elden geçiren BMW bu kısımda dörtgen egzoz çıkışlarına yer vermiş.

İç mekanda da 5 Serisi izleri görmek mümkün. iDrive'ın 7. sürümüne sahip olan modelde online güncellenebilen yazılım ve yeni trim seçenekleri sunulmakta. Bagaj hacmiyse 600 ile 1.800 litre arasında değişiyor.


Kaputu altında hafif hibrit sistem desteğine sahip 2 ve 3 litre hacimli motorlar görev yapan otomobilin benzinli ve Diesel üniteleri 190 ile 340 beygir arasında güç ve 400 ile 700 Nm arasında tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken motor seçeneğine göre arkadan itiş veya dört tekerlekten çekiş sistemi alınabiliyor.

1 yorum:

  1. bmw audi ve mercedes'ten daha sportif bir firma olsa da a7 ve cls'nin rakibi olarak bu modeli hiç beceremiyor. sedan versiyonun arkasına bagaj eklenmiş gibi. saçmalık.

    YanıtlaSil