27 Mayıs 2020 Çarşamba

BMW X2 xDrive25e


BMW'nin hibrit saldırısı devam ediyor. Makyajlı 5 Serisi ile birlikte tanıtılan X2 xDrive25e, bu modelin ilk hibrit versiyonu. Görünümü de farklılaşan otomobilin bagaj hacmiyse biraz küçülmüş.


Dışarıdan bakıldığında yeni ön tamponunda sis farlarının bulunmadığı görülebilen otomobilin farlarına "kötü hava fonksiyonu" eklenmiş 17 inç çaplı jantları standart olarak sunan modelin 10 mm azalan yerden yüksekliği aerodinamik yapısını iyileştirmiş.

İç mekanında hibrit sistem kullanımına özel grafiklere sahip ekranlar bulunan otomobilde yaya tanıma sistemi standart olarak sunulurken pillerin kapladığı hacim nedeniyle bagaj hacmi 410 litreye inmiş. Ayrıca trim parçalarının rengi de mavi olmuş.


Hibrit sisteminde 1.5 litre hacimli, 3 silindirli, benzinli motor bulunan xDrive25e karma kullanımda 220 beygir güç, 385 Nm tork sunuyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi standart olan model 0'dan 100 km/s sürate 6.8 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 195 km/s'te sınırlandırılmış. 10 kWh kapasiteli bataryalar 57 km'ye kadar menzil sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder