27 Mayıs 2020 Çarşamba

MINI Countryman


BMW grubunun yaza girerken tanıtmaya başladığı yenilikler makyajlı Mini Countryman ile başladı. Görünümü çok farklı olmayan otomobili kişiselleştirme yolunda daha da geliştiren marka motorları da daha temiz hale getirmiş.


Countryman'in değişikliklerinde bir sürpriz bulunmuyor. Far ve stoplarla tamponları makyajlanan otomobilde yeni jant ve gövde rengi seçenekleri sunuluyor. Ayrıca Mini, krom trim parçalarını siyaha boyayan bir paketi de donanıma eklemiş.

İç mekanda dijital gösterge paneli ve yeni bilgi-eğlence ekranı en çok dikkat çeken yenilikler. Ayrıca vites kolu ve direksiyon simidinde de ufak rötuşlar yapılmış. Ayrıca bu bölümde yeni deri döşeme ve trim renkleri görülebiliyor.


Motor seçenekleri artık daha az emisyon salınımı yapan Countryman, hacimleri 1.5 ile 2 litre arasında değişen ünitelere sahip. Motor güçleri 136 ile 305 beygir arasında değişirken versiyona göre önden veya dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor. Şanzımanlarsa 6 ileri vitesli manuel, 6 veya 8 ileri vitesli tam otomatik ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik ünitelerden oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder