18 Haziran 2019 Salı

Porsche 718 Cayman GT4 ve 718 Boxster Spyder


Porsche, 718 ailesini genişletiyor. Şimdiye kadar dört silindirli motorlarla üretilen yeni nesil modellerin yüksek performanslı seçeneklerinde özlenen bir ünite bulunuyor.

GT4, Dışarıdan bakıldığında, alt bölümüne splitter, yanlarınaysa perdeler eklenen ön tampon, 20 inç çaplı jantlar, büyük spoiler, difüzör ve arası açılan çift egzoz çıkışı gibi detaylardan tanınırken Spyder'da otomatik spoiler ve farklı bir arka kapak sunuluyor.


Clubsport paketiyle donatılabilen GT4, bu durumda takla kafesi, yangın söndürücü ve sürücü tarafında sunulan 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerine kavuşuyor. 30 mm alçaltılmış adaptif süspansiyon sistemiyse her iki modelin de standart donanımında.

İç mekanda büyük bir yenilik sunmayan araçlarda sportif koltuklar ve Alcantara döşemeler gibi donanımlar bulunuyor. Bilgi eğlence sistemi ve klima da opsiyonel olarak iptal edilebiliyor.


Kaputları altında 4 litre hacimli, 6 silindirli Boxer motorlara görev veren bu ikilide silindir sırası kapatma özelliği de bulunuyor. 420 beygir güç, 420 Nm tork ve 6 ileri vitesli manuel şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 4.4 saniyede ulaşabilen ikiliden 718 Boxster Spyder 301, 718 Cayman GT4 ise 304 km/s maksimum sürate ulaşabiliyor.

2 yorum:

  1. Sen benim troll yorumlarımı yayınlamassın ama ben olmadan da yorum yapan yok onur honor efendi.

    Yıllardır saçma yorumlarımla kimi zaman araba alacak aile babası gibi yazdım sana kimi zaman üni öğrencisi vs vs. Hatta sırf benim troll yorumlarım ile çıkan kavgalardan sonra yoruma onay özelliği geldi. Kendi kendime sanki başkası gibi cevap verdiğim yüzlerce yorum vardır. 2.0 passat testinin birinde 40 yorum var 25i benimdir mesela. Yıllardı seni takip ederim. Başak purut eşinin boşanma avukatı olduğu için agamemnon'un uçurulduğunu da bilirim, kilo alıp verdiğini de. Şimdi senden ricam yorum onayını kaldırman. Artık trollüğü boş yapmayı bırakacağım. Sana çok teşekkür ederim sayende tork hp ps farkını falan öğrendim yani iyi kötü. Babanın bi arasa qashqai'si olduğunu da bilirim bak. La biliyom her şeyini. Evinde hyundaiden hediyr gelen tablet duruyor mu mesela? Lansmanda samsung tablet hediye etmişlerdi bak bunu da hatırladım ahadhdshshhshahahs neyse öptüm, şafak'a selamlar. Bıyığına sıçtığım, yabancı dil sevdalısı şafak :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum onayının olma nedeni, arkasında insan olan yorumlar değil. Günde 200 civarı spam geliyor botlerdan. Onları silmekle uğraşamadığım için var süzgeç.

      Sil