17 Haziran 2019 Pazartesi

Renault ZOE


Renault, uzun süredir ürettiği küçük elektrikli modeli ZOE'yi makyajladı. Motor gücünden menzile kadar birçok noktasında geliştirmeler yapılan otomobilin iç mekanı da ciddi şekilde güncellenmiş.

Ön bölümde şık görünen LED farlara kavuşan aracın yeni ön tamponu da daha sportif bir görünüm sunuyor. Yeni gövde renkleri ve jant tasarımlarının haricinde arka bölümde de stopların iç desenlerinin değiştiği görülebiliyor.


Dış tasarımında ana hatları değişmeyen otomobilin içerisinde daha büyük farklılıklar var. Yeni nesil Clio'dan alınan parçalar arasında bulunan dijital gösterge paneli, dik yerleşime sahip dokunmatik ekran ve yuvarlak havalandırma kumandaları modeli daha şık hale getirmiş. Parça kalitesi de artan ZOE'de daha kısa bir vites topuzu ve elektronik el freni görev yapıyor.


Kaputu altında 135 beygir güç, 245 Nm tork üretebilen bir elektrik motoru yer alan otomobilin 52 kWh kapasiteli bataryaları 390 km menzil sunabiliyor. 7 kW standart şarj aletiyle pillerin sıfırdan dolması yaklaşık 9 buçuk saat sürüyor. 0'dan 100 km/s sürate 10 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum süratiyse 140 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder