22 Haziran 2019 Cumartesi

BMW 8 Serisi Gran Coupé


BMW'nin 8 Serisi modellerine yeni bir gövde seçeneği eklendi. Gran Coupé ailesini genişleten yeni katılım sayesinde Alman markanın şık dört kapılı araçlarına bir yenisi eklenmiş oldu.


Ön ve arka kısımlarının görünümü iki kapılı kardeşlerine benzeyen otomobilin dört kapılı olması nedeniyle aks mesafesinde 20 cm artış yaşanmış. Boyu da bu araca göre 23 cm uzun olan model 3 cm genişleyip 5.5 cm yükselmiş. Geniş çamurlukları güçlü duruşa katkı sağlayan otomobilin tampon ve jant seçenekleri de donanıma göre değişiklik gösteriyor.


İç mekana geçildiğinde ön bölümde diğer 8 Serisi modellerinden alınan gösterge paneli ve orta konsol görülebilirken iki koltuğa sahip arka kısımda sabit kafalıklı koltuklar ve klima kumanda paneli dikkat çekiyor. 40:20:40 oranında katlanabilen arka koltuk sırtlıklarının arkasında coupé'ninkinden 20 litre daha büyük bir bagaj hacmi var.


Kaput altında da tanıdık motorlar bulunan otomobilin 3 litre hacimli, sıralı 6 silindirli motorlarından benzinli olanı 340 beygir güç, 500 Nm tork üretebilirken Diesel olan 320 beygir güç, 680 Nm tork üretebiliyor. 4.4 litre hacimli V8 üniteyse 530 beygir güç, 750 Nm tork üretebiliyor.

2 yorum:

  1. Onur Abi araçlara ait güncel fotoğrafları yüksek görüntü kalitesi ile indirebildiğim Car wallpapers ru diye bir Rus sitesi buldum gayet güzel ancak yeterli değil. Çoğu yeni model yok. Senin kaynak olarak önereceğin başka site var mı?

    Sen de birçok siteye göre kaliteli fotoğraf yüklüyorsun zaten ama tabii ki 2k, daha da üstü boyutta değil. Siz çok şanslısınız markaların basın bültenleri fotoğraflar direkt en yüksek kalitesi ile elinizde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum valla. Dediğin gibi basın bültenleriyle birlikte sunulanları kullanıyorum ben.

      Sil