19 Aralık 2018 Çarşamba

Porsche 718 T Boxster ve Cayman


Genişleyen Porsche ailesine yeni bir katılım oldu. Bu sefer karşımıza gelen otomobil ikilisi 911 ailesi içerisinde yer almıyor. Alman markanın küçük sporcuları 718 Boxster ve Cayman, daha sportif özellikler sunan T versiyonlarına kavuştu.

Dışarıdan bakıldığında küçük farklılıklar sunduğu görülebilen otomobillerin yan aynaları ve 20 inç çaplı jantları koyu renkliyken egzoz çıkışları da aynı renkte. Kapı altında yer alan grafiklerde de 718  Boxster T ve ya 718 Cayman T yazıları görülebiliyor.


20 mm alçaltılmış adaptif süspansiyon sistemi, aktif motor takozları, kilitli diferansiyel ve tork yönlendirme gibi donanımlara sahip olan ikilinin iç mekanında daha sportif koltuklar, sportif direksiyon simidi, kumaş kapı açma kayışları, piyano siyahı kaplamalar ve özel kapı eşik kaplamaları yer alıyor. Bilgi eğlence sistemi iptal edilmiş olsa da ek bir ücret ödemeden araca eklenebiliyor.

Kaput altında giriş motor seçeneğini kullanan ikilinin turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli üniteleri 300 beygir güç, 380 Nm tork üretebiliyor. Manuel şanzımanla 1.350, PDK ile 1.380 kg boş ağırlık sunan araçlar bu şanzımanlarla sırasıyla 5.1 ve 4.7 saniyede 0'dan 100 km/s sürate ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder