4 Nisan 2015 Cumartesi

Mercedes-Benz C160


Mercedes C Serisi modelleri çoğalmaya devam ediyor. Avrupa'nın vergileri beygir gücü ve egzoz salınımı üzerinden alan pazarlarına yönelik olacak yeni seçenek ailenin giriş versiyonu oluyor.

C180 modelinde de görev yapan turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli benzinli motorun 129 beygir güç üretebilen versiyonuyla donatılan otomobil sadece 6 ileri vitesli manuel şanzımanla alınabilecek.

15 yorum:

  1. türk mersedesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de lpg yi taktın mı evrim tamamdır.

      Sil
    2. yani mersedesin bu modeli türkiye de üretip fabrika çıkış lpg sunması lazım. hatta pırlantadan vergi alınmamasına benzer bu modelden hiçbir mtv kdv ötv başka v ler varsa falan alınmamalı

      Sil
    3. Olmaz mantıklı işler yapmak caiz değil. Bundan vergi almasalar halkın işine gelir ama pırlanta vb. ile senim benim zaten işimiz olmayacağından vergi alınmıyor..

      Sil
  2. bi çiplemeye bakar arkayı da sildir

    YanıtlaSil
  3. Desenize arkasında //AMG yazılı yeni Mercedes-Benz serimiz hazır.

    YanıtlaSil
  4. o kadar insan çipi lpgyi takmışsınız arkaya amg yazmışsınız ama tavanı siyah kaplatmayı unutmuşsuz, olmadı ama böyle.

    YanıtlaSil
  5. Onur bey bu aracta otomatik seceneginin olmamasının sebebi hakkinda yorumunuz nedir. motor sanziman uyumsuzluğu, maliyet vs. '

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk neden maliyet. İkincisiyse Avrupa pazarında manuel şanzımanın hala tercih ediliyor olması. SLK'da bile sunuluyor manuel şanzıman.

      Sil
  6. fiyat rica ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeş uza artık sıktın 2050 kasa passatın fiyatını merak etmenle bunun fiyatını merak etmen arasında bir fark yok çünkü ikiside belli olmayan şeyler anla artık

      Sil
  7. birde beygir gücünü rica ediyorum iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıyı okusanız?

      Sil
    2. mal bu yemin ediyorum mal 129 yazıyorya lan aptal herif

      Sil
  8. 0-100 hızlanması çok yavaş..

    YanıtlaSil