25 Şubat 2012 Cumartesi

Renault Mégane RS Australian Grand Prix Limited Edition


Fransız üretici Renault, Mégane ailesinin en güçlü modeline yeni bir özel versiyon ekledi. Avustralya Grand Prix'sinin ismini taşıyan otomobil sadece bu organizasyonun düzenlendiği ülkede satılacak.

Parlak siyah gövde rengi ve cam tavanıyla tanınabilen otomobilde 19 inç çaplı, siyah renkli jantlar, Brembo imzalı kırmızı fren kaliperleri ve Bridgestone RE050A asimetrik lastikler kullanılıyor. İç mekanında Recaro'dan alınan koltukların yanında sınırlı üretim plakası da bulunan otomobilin donanıma navigasyon sistemi, direksiyonel xenon farlar, ön ve arka park sensörleri eklenmiş.

Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motorunda bir değişiklik olmayan otomobil yine 250 beygir gücünde. 50 örneği üretilecek olan Mégane RS Australian Grand Prix Limited Edition 49.990 Avustralya Doları'na satılacak.

4 yorum:

  1. gereksizliğine gereksizlik katılmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RS serisi muhteşemdir. Sadece zamanının Toroslarından TX'lerinden dolayı TR'de tutulmuyor bu araçlar. Yoksa "hothatch" denilen araçlar arasında bir numaradır.

      Sil
    2. Türkiye'de tutmamasının nedeni Toros değil üzerine bindirilen vergiler. Bir de insanların genel ihtiyaçları var tabi. Çoğu müşteri 140.000 TL'yi sportif bir Renault yerine donanımlı bir Mercedes C180'e yatırmayı daha mantıklı buluyor.

      Sil
  2. gereksiz olamayacak kadar az rastlanan, ender, nadide vs.

    YanıtlaSil