25 Şubat 2012 Cumartesi

Range Rover Evoque Convertible


Range Rover'ın 2012 Cenevre otomobil fuarı sürprizinin üzerindeki perde kalktı. Popüler SUV Evoque'un üzeri açılabilen bir versiyonunu sergileyecek olan üretici bu aracın ilk fotoğraflarını basına dağıttı.

Metal tavanı yerine geliştirilen kumaş tavan ve 21 inç çaplı özel jantları dışında standart modellerinden bir farkı olmayan araç 3 kapılı Evoque temellerini kullanıyor. İç mekanında da bir yenilik bulunmayan otomobilin ağırlığındaysa çok az artış olduğu açıklanırken detaylar gelecek haftaya saklanıyor.

8 yorum:

  1. nissan dan sonra land rover da el attı suv cabrioya guzel oltmuş...

    YanıtlaSil
  2. Gördüğüm en boktan cabrio

    YanıtlaSil
  3. BMW'nin bir nisan şakası olan M3 pickup bile bundan daha iyiydi. Tek kelimeyle rezil.

    YanıtlaSil
  4. bence range rover dan çok güzel bi adım ikramiye çıkarsa alcağım araç budur. kumaş tavan korkutmuyor değil tabi.

    YanıtlaSil
  5. insanın firmaya olan saygısını inancını yitirmesini sağlayan bir model. sanırım henüz konseptmiş. umarım seri üretime geçilmez. range rover alacağım varsa da almam eğer böyle bir ürünü galerilerde görürsek.

    YanıtlaSil
  6. gerçekten alınabilecek tek suv convertible olacak

    YanıtlaSil
  7. Şahsen üzeri açılabilen bir SUV fikri biraz garip geliyor ama bu araçların atalarının da üzerlerinin açık olduğunu hatırlamak lazım.

    Tabi daha çok tatlı su arazi aracı olan bu gibi otomobillerde ne kadar mantıklı bir seçim tartışılabilir fakat pazar olumlu bir görüş sergilerse üretime alabilirler gibi duruyor. Özellikle de Nissan Murano'nun benzer modelinden sonra Range Rover'dan böyle bir hamle beklenebilir.

    YanıtlaSil