20 Şubat 2012 Pazartesi

Aston Martin V8 Vantage


Aston Martin’in giriş modelleri makyajlandı. V8 Vantage ve Vantage S’in coupé ve roadster versiyonları üzerinde yapılan değişiklik henüz V12 Vantage modeline uygulanmayacak.

Zaten güzel bir otomobil olan Vantage makyajında da büyük değişiklikler görmemiş. Ön tamponun alt kısmında yoğunlaşan operasyon sonunda bu kısımda bulunan hava girişi yeni şekline kavuşurken bu alanda yeni splitter dikkat çekiyor. Yan etekleri de yeniden şekillendirilen otomobilin arka tamponunda da küçük değişimler yaşanmış.

Direksiyon sistemi daha hassas hale getirilen aracın frenleri de güçlendirilmiş. Ön aksta 380 mm çaplı diskler görev yaparken bu diskler 6 pistonlu kaliperlerle eşleştirilmiş. Lastikleri 10’ar mm genişletilen otomobillerin standart donanımda bulunan 6 ileri vitesli manuel şanzımanlarında değişiklik olmazken yarı otomatik şanzıman artık 7 ileri vitesli.

Motor güçlerinde değişim gözlenmeyen serinin Almanya fiyatlarıysa Vantage için 108.500 Euro’dan, Vantage S içinse 128.500 Euro seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder