22 Şubat 2012 Çarşamba

Ford Tourneo Custom Concept


Ford'un efsanevi ticari aracı Transit iki adımda yeni kimliğine kavuşuyor. İlk etapta tanıtılacak olan V362 kodlu araç daha kompakt yapılıyken ilerleyen yıllarda tanıtılacak olan V363 ticari kullanıma daha yatkın olacak.

Dinamik görünümlü dış mekanı günümüzde piyasada olan lüks vanların içerisinde kendine yer bulabilen araç köşeli yapısıyla dikkatleri üzerine çekebiliyor. Alaşım jantlar ve piyano siyahına boyanan parçalar sportif görünüme katkıda bulunurken D sütununa yerleştirilen stoplar, alt kısmı V şeklinde tasarlanmış bagaj kapağı camıyla birlikte orijinal bir görünüm sunuyor.


İç mekanında tanıdık özellikler bulunan konseptin direksiyon simidi diğer Ford modellerinden tanıdıkken orta konsol da markanın B ve C sınıfında bulunan araçlarından alınmış gibi duruyor. Donanımında geri görüş kamerası, şerit koruma sistemi ve Ford'un araç-yolcu arayüzü SYNC bulunan araçta Start-Stop da görev yapıyor.

Kısa ve uzun gövdeli versiyonları bulunacak olan aracın 2.2 litre hacimli turbo Diesel motorunun 100, 125 ve 155 beygir güç üretebilen versiyonları, 6 ileri vitesli manuel şanzıman ve önden çekiş sistemiyle sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder