7 Eylül 2011 Çarşamba

Honda Insight



2012 model yılı için makyaj gören araçlar arasına Honda’nın hibrit modellerinden Insight da katıldı. Görünümünde büyük değişiklikler olmayan araç artık daha da tutumlu.

Yeni bir ön panjur ve tampona sahip olan otomobilin bagaj kapağında bulunan spoiler de inceltilmiş. Aerodinamik anlamda iyileşme sağlayan bu değişim ve daha küçük bir alana yerleştirilen arka cam sileceği sayesinde sürücünün geri görüş alanı da genişlemiş.

Süspansiyonu da elden geçirilen otomobilin daha az yakıt tüketmesi için motoru ve sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanı içerisindeki sürtünmeler azaltılırken klima da artık daha verimli bir şekilde çalışıyor.

6 yorum:

  1. Honda Insight vs Toyota Prius

    yorumunuz nedir Onur bey?

    YanıtlaSil
  2. Yorum: Opel Ampera

    YanıtlaSil
  3. Nerede alınacağına bağlı değişiklik gösterebilen bir cevabı var aslında bu sorunun. Bir de iç hacim ihtiyacı ne durumda, bu da bilinmeli.

    YanıtlaSil
  4. Avrupa'dan alınacak, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda olasılık dahili. İç mekan olarak da çok geniş bir şey olmasına önem vermiyoruz. Daha ziyade, sorunsuzluk, performans, bakım onarım masraf/problemleri, yakıt tasarrufu olarak ön planda tutabilirsek.

    Opek Ampera'ya yorum olarak, malesef Opel düşünmüyoruz yine de öneri için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Avrupa'da kullanılacaksa Prius biraz daha önde oluyor karşılaştırmada ama Türkiye'de Insight, daha küçük motor hacmi sayesinde öne geçiyor.

    Görünümü de kullanımı da daha sportif olan Insight'ın performansıysa Prius'unkinden düşük.

    YanıtlaSil
  6. Onur bey, çok teşekkür ederim yorumunuz vizyonunuz için. Sizin de önerinizle sanırım ailecek Prius'a yöneleceğiz. İyi günler diliyorum.

    YanıtlaSil