7 Eylül 2011 Çarşamba

Bentley Continental Flying Spur by Linley



Sahibine özel hazırlanan modelleriyle zenginlerin favori markalarından olan Bentley, İngiliz tasarım stüdyosu Linley ile birlikte geliştirdiği sınırlı üretim Continental Flying Spur modellerini tanıttı. Sadece Çin pazarında satılacak olan otomobillerden 10 adet üretilecek.
Dış mekanda Linley logolarından başka bir farklılık sunmayan araçların iç mekanıysa seriye özel. Dört bir yanı gül ağacı kaplamalara sahip olan yaşam alanında kapılar ve ön koltuklar arkasında yer alan tepsilerin alt kısımlarında özel desenler bulunuyor. Ön yolcu konsolunda bulunan Linley amblemi dışında torpido gözünün içerisinde de sınırlı üretim plakaları bulunmakta.

Kapı eşiklerinde paslanmaz çelik kaplamalar ve Linley logoları bulunan araçların arka koltuklarının arasında bulunan panel yeniden tasarlanarak buraya özel üretim bir nemlendirici konumlandırılmış. Bej renkli deriyle kaplanan koltuklarda kahverengi dikiş iplikleri kullanılmış. Bütün bu donanımların yanında özel aksesuarlara da sahip olan otomobiller Linley amblemli deri çantalar, deri isimlikler ve kaşmir battaniyelerle birlikte geliyor.

1 yorum:

  1. flying spur nasıl güzel bir isimdir tanrım. oldum olası hayranım.

    YanıtlaSil