10 Temmuz 2011 Pazar

Renault Clio RS ve Twingo RS Silverstone GP Limited Edition


Renault'nun sportif hatchback modellerinin en büyük pazarlarından birisi konumunda olan İngiltere'de, Clio ve Twingo'nun en güçlü modellerinin özel versiyonları tanıtıldı. Ülkenin ünlü Formula 1 pisti Silverstone ismini taşıyan araçların her birinden 50 adet üretileceği açıklandı.

Her iki aracın da gövde rengi sadece metalik gri olabiliyorken tavan, yan aynalar ve jantlar siyaha boyanmış. Arka camları da karartılmış olan araçlardan Twingo RS'te krom kaplı egzoz çıkışı ve siyah renkli arka spoiler sunulmakta. Her iki araç da alçaltılmış Cup şasilerine sahipken B sütunlarında Silverstone pistinin yeni şekli bir logo olarak bulunuyor.

İç mekanlarında bir değişiklik olmayan araçlarda performans kayıt sistemi ve özel paspaslar standart olarak sunulurken Clio RS modelinde Recaro marka ön koltuklar ve Bluetooth destekleyen müzik sistemi standart olarak sunulmakta.

Motorlarında değişiklik yapılmayan araçlardan Clio RS, 200, Twingo RS ise 133 beygir güç üretmeye devam ederken fiyatlar, büyük kardeş için 19.995, küçüğü içinse 14.995 Sterlin olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder