12 Temmuz 2011 Salı

Spada Codatronca Monza


İlginç modifikasyon çalışmalarıyla dikkat çeken firmalar arasında olan Aznom, iç tasarımını da yaptığı Spada Codatronca Monza'yı tanıttı. İtalyan markanın ürettiği yol araçlarının tasarımına katkıda bulunacak olan bu konseptin başka örnekleri de özel istek üzerine üretilebilecek.

Köşeli tasarımı dikkat çekici olan roadster LED aydınlatma grubu oldukça orijinal bir arka tasarıma sahip. Çift egzoz çıkışı da alışılmışın dışında şekillendirilmişken iç mekanda bir yarış aracının sadeliği hakim. Büyük kısmı alüminyumdan oluşan kokpitte az sayıda kontrol düğmesi kullanılırken bu kontrollerin büyük kısmı, gösterge paneliyle birlikte direksiyon simidine yerleştirilmiş. Yan destekleri yüksek yarış koltukları ve 5 noktadan bağlantılı emniyet kemerleriyle donatılan araçta alüminyum pedal seti de bulunuyor.

Toplam ağırlığı 1.180 kg olan Codatronca Monza'da kullanılan 7 litre hacimli v8 motor çift kompresör besleme yardımıyla 720 beygir güç ve 900 Nm'nin üzerinde tork sunuyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılan araç 0'dan 100 km/s sürate 3 saniyede ve 1. viteste ulaşabilirken maksimum sürati 335 km/s'i buluyor.

1 yorum:

  1. Davetiye: Merhabalar;
    Küçük reklamdan ne çıkar demeyin! Yeni kurduğum sayfama davetli olduğunuzu En güzel şekilde ağırlanacağınızı söylemek isterim. Ücretsiz reklam vermek için lütfen sayfamı ziyaret edin!
    Teşekkürler… BlogReklam.Tk
    Sayfa Linki: http://www.blogreklam.tk/2011/07/reklam.html

    YanıtlaSil