16 Temmuz 2011 Cumartesi

Ford Mustang Blue Angels Edition


2006 yılından bu yana A.B.D. süpersonik jet gösteri takımı Blue Angels için tek örnek araçlar tanıtan Ford, bu alışkanlığı 2011 yılında da bozmadı.

Gösteri takımının kullandığı F-18 Hornet'lerin lacivert-sarı rengine boyanan araçta matlaştırılmış jantlar kullanılırken tasarım detaylarında da değişikliklere gidilmiş. Ön ve arka tamponu aşağıya doğru uzatılan aracın egzoz çıkışları yenilenirken bagaj kapağının üzerine büyük bir spoiler eklenmiş. Fren sistemi de modifiye edilen otomobilin süspansiyonu da daha sportif ayarlara sahip.

İç mekanda siyah-sarı deri ve Alcantara döşemelere sahip Recaro marka sportif koltuklar dikkat çekiyor. Sırtlıklarında Blue Angels arması dikili olan koltuklar haricinde paspaslar üzerinde de bu isim görülebiliyor. Lacivert ambiyans ışıklandırmasına sahip olan aracın iptal edilen arka koltuklarının yerinde sarı renkli kule gergileri görülebiliyor. Büyük ve dokunmatik bir ekrana sahip olan eğlence sistemiyle donatılan aracın Alcantara kaplı direksiyon simidi de sarı renkli dikiş ipliklerine sahip.

5 litre hacimli v8 motoru Ford Racing imzalı bir kompresör beslemeye sahip olan otomobilin gücü 624 beygir seviyesine yükselmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder