15 Temmuz 2011 Cuma

BMW 1 Serisi Sport ve Urban Line


İkinci nesil 1 Serisi modellerini geçtiğimiz ay tanıtan BMW, bu aracı yeni donanım seviyeleri olan "Line" uzantılı versiyonları piyasaya sürmek için kullandı. Şu anda sunulan her donanım paketiyle birlikte alınabilen bu kitlere tek tek aksesuar da eklenebiliyor.

Sport Line paketli 1 Serisi özel döşeme renkli sportif ön koltukları, deri kaplı ve kontrast dikiş renkli direksiyon simidi. kırmızı şeritli konsol kaplamaları, kırmızı şeritle kaplanmış anahtar, ayarlanabilir orta kol dayanağı, siyah renkli kaplamalar, beyaz ve turuncu renkli ambiyan ışıklandırması, sportif yazı karakterli gösterge tablosu ve kapı eşiklerinde alüminyum kaplama gibi donanımlarla diğer versiyonlardan ayrılıyor.

Dış mekanda standart olarak sunulan 16 inç çaplı jantlar, siyaha boyanmış ön ve arka tampon alt kısımları, aynı renge boyalı ön hava girişleri, egzoz çıkışı ve ön panjur dikkat çekerken opsiyonel donanımda 17 inç çaplı jantlar ve siyah renkli yan ayna muhafazaları bulunuyor.

Urban Line modellerinde, Sport Line'da siyaha boyanmış bölgelerin tamamıyla birlikte jantlar da beyaza boyanırken İç mekanda özel döşemeler, beyaz kaplamalar, deri kaplı sportif direksiyon simidi, A sütununa yerleştirilmiş ek ambiyans ışıklandırması, turuncu mavi veya turuncu beyaz renkli ışıklandırma, beyaz şeritli anahtar ve metalik gri renkli konsol şeritleri dikkat çekiyor.

Bu tip donanım paketleriyle araçların daha da kişiselleştirilebilmesinin önünü açan BMW "Line" serisini 1 Serisi'nin bütün motor seçenekleriyle sunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder