1 Aralık 2010 Çarşamba

Jaguar XFR Stratstone Le Mans


İngiltere'de bulunan en büyük Jaguar satıcılarından olan Stratstone, XF serisinin en güçlü versiyonu XFR'ın sınırlı üretim bir modelini tanıttı. Teknik olarak bir yenilik barındırmayan otomobilin görünümünde küçük değişiklikler yapılmış.

Sadece siyah veya beyaz gövde renkleriyle sunulacak olan aracın 20 inç çaplı jantları siyaha boyanırken jantların merkezleri ve fren kaliperleri için kırmızı renk seçilmiş. Dört çıkışlı egzoz sistemiyle birlikte siyah ön panjura da sahip olan otomobillerin kaputlarında ek hava yarıkları ve "Supercharged" yazıları bulunuyor. Ön çamurluk arkasında bulunan hava çıkışları, beyaz modellerde gövde rengi, siyahlardaysa krom kaplı olarak sunulmakta.

Sadece 50 örneği bulunacak olan otomobilin iç mekanında, otomobilin özel serinin kaçıncı örneği olduğunu gösteren bir plaka, özel üretim vites konumu seçicisi, özel dikişli kafalıklar, piyano siyahı konsol kaplaması, koyu gri kapı içi kaplamalar ve kontrast renkli dikiş ipliklerine sahip deri kaplı ön konsol bulunuyor.

Kompresör beslemeye sahip olan 5 litre hacimli v8 motoru 510 beygir güç üretebilen otomobilin her örneğinin satışından elde edilecek olan gelirin 5.000 Sterlin kadarı, İngiltere ordusunun eski mensupları için kurulan hayır kurumu The Royal British Legion'a bağışlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder