29 Kasım 2010 Pazartesi

Nissan Quest


İlk fotoğrafları Temmuz ayında basına dağıtılan MPV Quest'in üzerindeki sır perdesi kalktı. Nissan Elgrand temelli bir araç olan Quest'in dış görünüşü bir önceki nesilden çok daha güçlü.

Büyük ön tampon ve geniş ön çamurluklar sayesinde özellikle önden bakıldığında sportif bir hava yakalayabilmiş olan Quest'in arka kısmında geniş tampon ve büyük bagaj kapağı camı dikkat çekiyor. Dört değişik donanım seviyesine sahip olan aracın ikinci ve üçüncü koltuk sırası zemine gizlenebilirken arka koltuk yolcuları için 11 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan eğlence sistemi sunuluyor.

Çift sunroof, elektrikli açılıp kapanabilen arka kapılar ve yine elektrikli olarak kontol edilebilen bagaj kapağı gibi donanımları modeline göre standart veya opsiyonel olarak sunan aracın jant seçenekleri de 16, 17 ve 18 inç çaplı.

Sunulan tek motor seçeneği 3.5 litre hacimli bir v6 olan araç 253 beygir güç, 320 Nm tork üretebiliyor. Bu gücü tekerleklere iletme görevini üstlenen şanzımansa sürekli değişken oranlı otomatik (CVT) bir ünite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder