3 Aralık 2010 Cuma

BRABUS WIDESTAR


BRABUS, yaz aylarında tanıttığı Mercedes SLS AMG temelli aracı için geniş gövde kiti geliştirdi. Performans anlamında bir yenilik getirmeyen bu kit aracın dış görünümünü oldukça değiştirmiş.

Ön tampon üzerinde ve ön çamurluğun arka ksımında bulunan hava giriş ve çıkışlarına ek kapaklar geliştiren BRABUS, yan eteklerin arka çamurluk tarafında kalan kısımları için de karbon fiber emiş ağızları tasarlamış. Ön tamponun altına ince bir splitter ekleyen firma arka tamponun alt kısmına bir difüzör yerleştirirken yükseklik ayarlı spoiler arkasına kendi üretimi olan sabit spoileri monte etmiş.

Önde 20, arkadaysa 21 inç çaplı jantlara sahip olan otomobilin titanyumdan üretilen ve 12 kg hafifletilmiş olan egzoz sistemi dört çıkışıyla dikkat çekerken motorun gücüne 10 beygirlik bir katkı da yapıyor. Süspansiyon sistemi de yenilenen araç yükseklik ayarlı bir üniteyle donatılmış.

İç mekanında bol bol deri, Alcantara ve karbon fiber kullanılan otomobile ambiyans ışıklandırması eklenirken pedal seti siyaha boyanmış. Direksiyon simidi de yeniden şekillendirilen WIDESTAR'ın kapı eşiklerine ışıklandırmalı BRABUS yazıları eklenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder