29 Kasım 2010 Pazartesi

Jeep Grand Cherokee Overland Summit

 
Yeni nesil Grand Cherokee'nin yeni donanım seviyeleri de yavaş yavaş piyasaya çıkıyor. Markanın şimdiye kadar üretilmiş en lüks modeli olma özelliğine sahip olan Overland Summit, teknik bir yenilik sunmasa da donanımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu donanım seviyesine özel koyu kahve gövde rengiyle birlikte gri, altın ve siyah renklerde sunulan Overland Summit 20 inç çaplı jantları, kromajlı ön panjur ve sis farı çerçeveleriyle yine kromajlı yan ayna muhafazalarından tanınabilmekte.

Aracın iç mekanında lüks daha kolay bir şekilde hissedilmekte. Kahve rengi deri döşemeyi koltukar ve kapı içleriyle birlikte kosolun üst kısmında da kullanan Jeep bu modele özel koyu renkli ahşap kaplamayaysa konsol, kapı içleri ve direksiyon simidinde yer vermiş.

Elektronik yardımcıları arasında adaptif hız sabitleme sistemi, ön çarpma uyarısı, kör nokta önleme sistemi ve geri görüş kamerası bulunan aracın iki tekerlekten çekişli modelleri A.B.D. pazarında 42.495 Dolar seviyesinden başlayan fiyatla satılırken dört tekerlekten çekişli modellerin başlangıç fiyatı 45.995 Dolar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder