25 Ağustos 2010 Çarşamba

Nissan Murano


Japon üretici Nissan, SUV modellerinden Murano'nun A.B.D. pazarında satılan modellerini makyajladı. Geçtiğimiz ay Avrupa'da satılan Murano dCi'nin ön kısmını makyajlayan üretici bu şekilde her iki kıtada satılan Murano versiyonlarını da aynı görünüme kavuşturmuş oldu.

Ön panjur, ön ve arka tamponlarla LED teknolojisine sahip olan stopları makyajlanan aracın donanımına yeni tasarım 18 inç çaplı jantlar da katıldı. Orta konsol ve göstergelerde yeni renk ve kaplamalar kullanan Nissan, Murano'ya SV adlı donanım seviyesini de eklemiş.

Genel olarak aracın standart donanımını artırma yoluna giden Nissan, aracın 3.5 litre hacimli v6 motorundaysa bir değişiklik yapmamış. 260 beygir güç, 325 Nm tork üretebilen motor sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) eşleştirilmiş.

Donanım seviyesine göre standart veya opsiyonel olarak 20 inç çaplı jantlar, dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi. 9.3 GB kapasiteli MP3 çalar, Bose marka ses sistemi, geri görüş kamerası, üzerinde pusula da bulunan kararabilen iç dikiz aynası gibi donanımlara sahip olan araç iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor.

2 yorum:

  1. selamlar agamemnon. sitenizi severek takip etmekteyim. duyduğum kadarıyla bir dönem nissan-murano kullanmışsınız. araç hakkındaki yorumlarınızı belirtebilir misiniz? 2.el alınası bir araç gibi duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de yedek parça sorunu olabileceğinden pek mantıklı değil fakat resmi satışı olan yerlerde makul bir seçenek. Kardeşi Infiniti FX ailesi kadar dinamik bir yapısı yok fakat özellikle ilk nesil modellerin tasarımı bence daha bile güzel.

      Sil