23 Ağustos 2010 Pazartesi

Mazda AZ-Wagon

Mazda, Suzuki'nin Kei Car modeli WagonR'ın ikizi konumundaki modeli AZ-Wagon'u makyajladı. Donanımına yeni aksesuarlar eklenen otomobilin şanzıman seçenekleri arasında artık çift modlu bir CVT (Sürekli değişken oranlı otomatik şanızman) bulunuyor.

Makyajı ön kısım ağırlıklı olan aracın seçenekleri arasına yeni bir gövde rengi eklenirken iç mekanda da yenilenen koltuk ve kapı içi döşemeleri için yeni renk seçenekleri sunuluyor. 15 inç çaplı alaşım jantlar lüks modelde standart donanımda bulunurken CVT opsiyonu kısa ve uzun oranlı şekilde manuel de kullanılabiliyor. Ekonomik kullanım modu da bulunan şanzıman tam otomatik ve manuel seçeneklerin yanında sunulan üçüncü seçenek olmuş.

Custom Style adlı versiyonunun ön kısmı standart modellerinkinden çok daha farklı bir tasarıma sahip olan otomobilin bu versiyonu en zengin donanımla sunulmakta.

İki veya dört tekerlekten çekişli olarak ısmarlanabilen otomobilin motoruysa Kei yönetmeliğine uyacak şekilde 660 cc hacimli. Atmosferik beslemeli versiyonu 54 beygir güç üretebilen otomobilin turbo beslemeye sahip modeli 64 beygir güç üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder