27 Ağustos 2010 Cuma

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé Pebble Beach


İngiliz üretici Rolls-Royce'un özel üretim modellerini hazırlayan Bespoke bölümü, Yas Eagle, Shaheen ve Baynunah gibi Ortadoğu'ya yönelik modellerin ardından Pebble Beach Concours d'Elegance'ın 60. yılını kutlamak için bu organizasyona özel bir model hazırladı.

Mekanik anlamda bir yenilik barındırmayan aracın gövde rengi için özel bir lacivert kullanılırken katlanabilen tavan için de aynı renk kumaş seçilmiş. İç mekanda dikkatleri üzerine çeken krem renkli deri döşeme bagaj bölümüne de damgasını vurmuş.

Tavan mekanizmasını içerisinde bulunduran bölümü örten kapağın üzerinde bulunan tik ağacı kaplamaları bagaj zeminine de uygulayan Rolls-Royce, bu bölüme piknik için gerekli her tür eşyayı barındıran bir sandık yerleştirmiş. İç mekanda kullanılan ahşap kaplamalardan üretilen bu sandık özel üretim döner masanın üzerinde kolayca kaydırılabiliyor.

İç mekanda her koltuğun üzerine işlenmiş "Pebble Beach" armaları haricinde 60. yıl özel logoları ve kapı eşiklerinde kullanılan ışıklı armalar dikkat çekiyor. Otomobilin üretilen tek örneğini dakikalar içerisinde sattığını söyleyen Rolls-Royce araçla birlikte firmanın amblemini taşıyan deri bavul setini de müşteriye hediye etmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder