5 Eylül 2024 Perşembe

Wuling Starlight S


Elektrikli Çinli modellere bir yenisi eklendi. Wuling'in yeni SUV modeli Starlight S, hem tam elektrikli hem de şarj edilebilir hibrit versiyona sahip. Otomobilin genel tasarımı da sahip olduğu motor seçenekleri de daha önce diğer Çinli modellerde karşımıza çıkmıştı.

Sivri bir burun tasarımına sahip olan otomobilde çift katlı far grubu kullanılmış. 18 inç çaplı jantlar aerodinamik tasarıma sahipken hemzemin tavan rayları, geniş C sütunu, şık spoiler ve bagaj kapağına doğru uzayan stoplar diğer detaylar. 4.745 mm boya, 1.890 mm ene ve 1.680 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesiyse 2.800 mm.

İç mekanında çift kollu direksiyon simidi, küçük sayılabilecek dijital gösterge paneli ve büyük dokunmatik ekran sunan aracın havalandırma çıkışları konsola şık entegre edilmiş. Açık renkli döşemelere sahip modelin orta konsolu altında depolama hacmi sunulurken arka koltuklar geriye yatırılabiliyor. Cam tavan da donanımlar arasında.

Şarj edilebilir hibrit seçeneklerinde kullanılan 1.5 litre hacimli, benzinli motor ve elektrik motoru eşleşmesi 204 beygir güç, 310 Nm tork üretebiliyor. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzımana (CVT) sahip aracın 9.5 ve 20.5 kWh kapasiteli batarya seçenekleri sırasıyla 60 ve 130 km elektrikli sürüş menzili sunuyor.

Toplamda 1.100 km menzil sunabilen bu seçeneğin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 7.9 saniye sürüyor. Biraz daha iyi hızlanma süresi için elektrik motorlu versiyon tercih edilebilir. 0-100 km/s hızlanmasını 7.7 saniyede tamamlayan araç 60 kWh kapasiteli bataryalarla 510 km menzil sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder