5 Eylül 2024 Perşembe

Geome Xingyuan


Geely, alt markalarını tanımamamız için elinden geleni yapıyor. Daha önce Geometry ismiyle bildiğimiz markanın adını değiştiren üretici, küçük ve uygun fiyatlı elektrikli modelini de aynı çatı altında tanıttı. Araçta iki motor ve batarya seçeneği sunulacak.

Yuvarlak hatlarıyla dikkat çeken otomobilde gövdeden çıkıntı yapmayan tamponlar, kontrast renkli tavan, aerodinamik jantlar, hemzemin kapı kolları, damla biçimli LED farlar, spoiler ve bagaj kapağına taşan stoplar gibi detaylar bulunuyor.

İç mekanı, açık renkli döşeme ve plastik parçalarla ferahlaşan Xingyuan'da iki kollu direksiyon simidi, küçük bir dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran ve bol depolama bölümüne sahip vites konsolu kullanılmış. Yolcu paneli ve ön kapı içlerinde yer alan aydınlatmalı şehir silueti de ilginç bir detay.

79 beygir güç üretebilen seçeneğinde 30.12 kWh kapasiteli bataryalar kullanılan otomobil 310 km menzil sunabiliyor. 40.16 kWh kapasiteli bataryalarla donatılan seçenekteyse 116 beygir güç üretebilen elektrik motoru kullanılıyor. Bu aracın menziliyse 410 km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder