5 Mart 2024 Salı

Karma Gyesera


Karma'nın yeni modelini bekleyenler sonunda istedikleri araca kavuşacaklar gibi görünüyor. Fisker zamanlarından kalma sedan tasarımını geliştirmeye devam eden marka, Gyesera ismini verdiği elektrikli modelini GS-6'nın biraz daha geliştirilmiş hali olarak sunuyor.

5.08 metre boya, 2 metre ene ve 1.33 metre yüksekliğe sahip olan otomobile önden bakıldığında hatların yumuşatıldığı görülebiliyor. Sivriltilen burun kısmında farların görünümü de Porsche modellerini andıracak şekilde elden geçirilmiş. Dev jantlar ve lastikler de çamurlukları şık bir şekilde doldurmuş.

Kapılara gömülmüş kollara sahip olan otomobilde uzun yapılı yan aynalar, geniş yan etekler ve hava çıkışlarına sahip ön çamurluklar yan bölümü özetlerken arkada küçük LED stopların korunduğu, arka tampon altınaysa büyük bir difüzör çıkışının eklendiği görülebiliyor.

İç mekanını da önceki araçlardan alıyor olsa da sadeleştirilmiş olduğu görülebilen otomobilde dijital gösterge tablosu ve dokunmatik orta konsolun modernleştirildiği fark ediliyor. Aracın kapı eşikleri ve ön yolcu konsoluna eklenen model armaları da şık bir dokunuş olmuş.

Ürettiği yaklaşık 600 beygir gücü arka akstan yola aktaran elektrikli otomobilin ağırlığı yaklaşık 2.4. 0'dan 100 km/s sürate yaklaşık 4.2 saniyede ulaşacağı tahmin edilen araçta kullanılan 120 kWh kapasiteli bataryaların yaklaşık 400 km menzil sunması planlanıyor. Maksimum süratse 220 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder