22 Haziran 2023 Perşembe

Ram Rampage


Pick up modelleri çeşitlenmeye devam ediyor. Ram'den gelen yeni seçenek Güney Amerika pazarlarında markayı temsil edecek. Hem benzinli hem de Diesel motor seçeneği sunan araçta çok kontadan bağlantılı arka süspansiyon ve kabinle birleşik kasa gibi detaylar sunuluyor.

5.028 mm boya, 1.886 mm genişliğe ve 1.780 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi de 2.994 mm olarak açıklanıyor. 19 inçe kadar çıkan jant çapları sunan Rampage'in tampon, çamurluk ve kapı altı korumaları versiyona göre siyah veya gövde rengi olabiliyor. 

İnce yapılı LED farlar ve çok büyük olmayan panjursa bütün araçlarda standart. LED stoplar, kasa içi kaplaması, yüzgeç anten gibi detaylarla da dikkat çeken görünüm, benzinli motorla birlikte sunulan çift egzoz çıkışıyla daha dinamik hale geliyor. Kaputun da çift bombeli olduğunu ekleyelim.

Otomobillere de çok yakışacak sade bir iç mekana sahip olan pick up, dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran, fiziksel düğmelere sahip havalandırma kumandaları, çevirmeli vites selektörü ve farklı renklerde seçilebilen deri döşemeler öne çıkan detaylar. Trim parçaları ve döşemeler de donanım seviyesine göre değişiklik gösteriyor.

2 litre hacimli benzinli ve Diesel motorlarla alınabilen Rampage'in bütün seçeneklerinde dört tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor. Diesel ünite 170 beygir güç, 380 Nm üretebilirken benzinli kardeşi 272 beygir güç, 400 Nm tork üretiyor. Benzinli araç 0'dan 100 km/s sürate 6.9 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 220 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder