29 Mayıs 2023 Pazartesi

Cadillac CT6


Cadillac'ın büyük sedan modellerinden CT6 yeni nesline kavuştu. Markanın popüler olduğu pazarlardan Çin'de tanıtılan otomobil, 2016 yılında sergilenen Escala konseptinden izler taşıyor. Kaput altındaysa, en azından bu pazarda çok etkileyici bir ünite yok.

Sanki büyük bir makyaj görmüş gibi duran otomobilde daha kalın yan aynalar ve daha derin karakter izgileri yer alırken çift katlı LED farlar ve geniş ön panjur diğer güncel Cadillac modellerinden tanıdık. Arkaya geçildiğinde de köşelerde yer alan LED stoplar, ucu spoiler şeklinde tasarlanan bagaj kapağı ve çift egzoz çıkışı gözlerden kaçmıyor.

İç mekanında toplam 33 inç büyüklüğe sahip olan dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran ikilisinin haricinde ince yapılı havalandırma ızgaraları, Nappa deri döşeme, metal süslemeler, ahşap kaplamalar, ısıtma ve soğutmaya sahip koltuklarla 19 hoparlörlü, AKG ses sistemi bulunuyor. Kapı kollarıysa kapılardaki kol dayanaklarına entegre edilmiş.

5.223 mm boya ve 3.109 mm aks mesafesine sahip olan büyük sedanın kaputu altındaysa 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli bir motor bulunuyor. 237 beygir güç üretebilen ünite 10 ileri otomatik şanzımanla bu gücü arka aksa iletiyor. Bu arada adaptif süspansiyon sistemi ve Brembo frenler standart donanımda yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder