29 Mayıs 2023 Pazartesi

Cadillac GT4


GT4 arması, genelde sportif otomobillerde karşımıza çıksa da Cadillac için durum farklı. Kompakt SUV modeli XT4'ün biraz daha sportif duran arka bölüme sahip seçeneği olarak özetlenebilecek modelin kaputu altında da bu araçtan alınan benzinli motorlar bulunuyor.

Ön bölümünü XT4 ile paylaşan otomobilin tavanı ve yan aynalarında alınabilen siyah renk panjurda da göze çarpıyor. Farklı tasarıma sahip jantlar ve kırmızı renkli kaliperler haricinde farklı bir C sütunuyla dikkat çeken otomobilde dörtlü egzoz çıkışları ve markanın sedan modellerinde olduğu gibi aşağıya alınmış LED stoplar görülebiliyor.

İç mekanını da genel olarak XT4 ile paylaşan otomobilde bazı farklılıklar da mevcut. Örneğin farklı tasarıma sahip direksiyon simidinde dokunmatik kumandalar sunan GT4'ün kapı açma kolları kolçaklara entegre edilmiş. Vites konsolu da yeniden tasarlanan model vites kolu yerine dairesel bir selektör sunuyor. AKG armalı ses sistemiyse 15 hoparlöre sahip.

Kaputu altında 1.5 ve 2 litre hacimli benzinli motorlar sunulan otomobilde 9 ileri vitesli tam otomatik şanzıman görev alıyor. Büyük motor 236 beygir güç, 350 Nm tork üretebiliyor ve opsiyonel olarak dört tekerlekten çekişli olarak da alınabiliyor.

1 yorum:

  1. 1.5 litrelik motor hacmi ile ülkemizde süper satış imkanı yakalayabilecek bir SUV modeli.
    İç tasarımı vs. oldukça tatminkar.

    YanıtlaSil