21 Şubat 2023 Salı

Cadillac XT4


2018 yılında tanıtılan Cadillac XT4 makyajlandı. Ana hatları değişmemiş olsa da özellikle iç mekanında büyük farklılıklar sunan otomobilin mekanik olarak değişmesini bekleyenlerse kaput altında sunulan motor seçeneğine çok sevinemeyecek.

Ön panjurun iç desenini yenileyen Cadillac tamponu da yeniden tasarlayarak daha sportif bir duruş yakalamış. LED farların ana üniteleri de aşağıya alınmış. Çapları 20 inçe kadar ulaşan jantları yeni tasarımlarına kavulan aracın arka tamponunda yer alan reflektörler köşelere çekilip dik şekilde yerleştirilmiş.

Kokpiti çok daha modern görünen otomobilde analog göstergeler yerlerini dijital örneğe bırakırken dokunmatik ekran da bu üniteye bağlı ve oldukça geniş. Makyajlanan parçalar arasında direksiyon simidi ve vites kolu da yer alan XT4'ün bütün havalandırma üfleçleri aşağıya alınırken konsolda yer alan trim parçalarının tasarımı daha şık hale gelmiş.

Kaput altında, daha öncen de tanıdığımız 2 litre hacimli, turbo beslemeli motoru koruyan XT4, 240 beygir güç, 350 Nm tork üretmeye devam ediyor. 9 ileri vitesli otomatik şanzıman standart donanımda yer alırken iki veya dört tekerlekten çekiş sistemi donanım seviyesine göre tercih edilebiliyor. Aracın Çin'de üretilecek seçeneklerinde 1.5 litre hacimli bir motor da sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder