25 Şubat 2023 Cumartesi

Ford Edge L


Ford Edge'i artık yollarda göremiyor olsak da Çin gibi bazı pazarlar bu otomobilin farklı seçeneklerini barındırıyor. Üç koltuk sırasına sahip olan Edge L de bu modellerden biri. Modern bir iç mekana sahip olan SUV, hibrit motorla da alınabiliyor.

Büyük ön panjur ve çok parçalı LED farlara sahip olan otomobilin far grubu panjur üzerinden birbirine bağlanıyor. Köşeli hatlara sahip tampon ve kapı altlarında görülen agresif karakter çizgileri büyük jantlarla uyum içerisinde.

Yan aynalar ve tavanı siyah renkte sunulan modelin arkasında spoiler, yüzgeç anten ve yine parçalı LED stoplar görülebiliyor. Arka tamponu da gövdeden çok çıkıntılı durmayan aracın boyu tam 5 metre. 1.961mm genişliğe ve 1.773 mm yüksekliğe sahip olan SUV bu sayede üç koltuk sırasına sahip.

İç mekanda büyük bir dijital gösterge paneli ve ön yolcunun önüne kadar uzanan dokunmatik ekran modern bir görünüm sağlamış. Üst ve altı düzleştirilen direksiyon simidi ve ince yapılı havalandırma ızgaraları da şık görünüyor. İkinci koltuk sırasında da iki adet tekli koltuk sunuluyor. Bu koltuklar elektrikli ve bölüme özel havalandırma ayarlarıyla birlikte yüksek konfor sunuyor.

Kaputu altında 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip benzinli ünite kullanan Edge L, 252 beygir güç, 378 Nm tork üretebiliyor. Hibrit versiyonu da 275 beygir güç, 405 Nm tork üretebilen araçta otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder