24 Şubat 2023 Cuma

Peugeot 508


Peugeot'nun D segmentinde yer alan temsilcisi 508 makyajlandı. Markanın diğer makyajlı modelleri gibi yenilikleri ön bölümde toplanan otomobilin iç mekanında ufak tefek donanım güncellemeleri dışında bir yenilik bulmak zor.

Daha büyük ve gövde rengi ön panjurunda yeni marka logosunu taşımaya başlayan 508'de kullanılan Matrix LED farlar daha ince yapıya kavuşurken dikey gündüz aydınlatmaları hem kısalmış hem de kalınlaşmış. Yeni gövde renkleri ve jant tasarımları haricinde LED stopların iç desenlerinin hem tersine döndüğü hem de daha yatık olduğu görülebiliyor. Bagaj kapağındaki logo da yerini "Peugeot" yazısına bırakmış.

İç mekana geçildiğinde değişiklikliklerin daha da az olduğu görülebiliyor. Yeni grafiklere kavuşan dijital gösterge paneli ve güncellenen dokunmatik ekran haricinde en büyük tasarım yeniliği ara konsolda artık vites kolu yerine küçük bir selektörün kullanılması olmuş.

Kaput altında da yenilik sunmayan 508'de kullanılan 1.2 ve 1.6 litre hacimli benzinli ünitelerle 1.5 litre hacimli turbo Diesel motor korunmuş. 1.6 üniteye sahip 180, 225 ve 360 beygir güç üretebilen şarj edilebilir hibrit versiyonlar da aynen hizmet vermeye devam ediyor. PSE armalı son modelin dört tekerlekten çekişli olduğunu hatırlatalım.

1 yorum:

  1. KOKPIT MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOR ANCAK PÖJO SITROEN GRUBUNUN 2000 YILINDA 1 MİLYAR ADET ÜRETİM O GÜNDEN BERİ ÜRETTİĞİ TÜM ARAÇLARA TAKTIĞI SİNYAL KOLU YİNE BU ARAÇTA DA KENDİNE YER BULMUŞ.

    BU ARADA SENİ HAKSIZ ŞEKİLDE SÖZLÜK'TEN LEYLA EDENLER ŞİMDİ AYNI ŞEKİLDE ERİŞİM ENGELİNE TUTULDULAR. KANZUK EFENDİ KAÇ GÜNDÜR DÜRÜM PARASINDAN MAHRUM KALMIŞTIR.. SÖZLÜK'ÜN SON GELDİĞİ KONUMU DÜŞÜNÜRSEK BİR GÜNLÜK GELİRİ DAHİ BOL SIFIRLIDIR HERHALDE. NEYSE BETER OLSUNLAR.

    BİR DE DİKKATİMİ ÇEKTİ O KADAR DEPREM OLDU, ŞU BLOG'A Bİ SİYAH KURDELA KOY, Bİ TAZİYE MESAJI İLİŞTİR KÖŞEYE KIYIYA BE ADAM.

    YanıtlaSil