3 Haziran 2023 Cumartesi

KG Mobility Tivoli


SsangYong modellerinin marka ismi değişmeye devam ediyor. Değişim sırasında makyaja da uğrayan otomobiller yeni markalarına daha taze bir şekilde katılım sağlıyor. Görsel olarak değişen Tivoli'nin kaput altlarındaysa tanıdık üniteler mevcut.

Yeni LED farların iç tasarımları farklılaşırken panjur ve tamponun orta bölümünde yer alan hava girişleri farklılaşmış. Çapları 18 inçe kadar olan jantlarda yeni tasarımlar dikkat çekerken arka tamponun alt kısmı da yeni tasarımına kavuşmuş. İsmi Tivoli Air olarak değilen XLV'ninse arka tamponunun tamamı yeni.

İç mekana geçildiğinde üç kollu diireksiyon simidi ve dijital gösterge panelinin korunduğu görülürken dokunmatik ekrana daha çok fiziksel buton eklendiği fark edilebiliyor. Havalandırma kumandalarıysa tam tersine, analog kumandalardan dokunmatiklere geçiş yapmış.

Kaputu altında iki motor seçeneği bulunan Tivoli ailesinin giriş ünitesi 1.6 litre hacimli. 126 beygir güç, 155 Nm tork üretebilen motor haricinde turbo beslemeli, 1.5 litre hacimli, benzinli ünite de 163 beygir gücü ve 260 Nm torkuyla tercih edilebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder