2 Haziran 2023 Cuma

Honda Inspire


Honda Accord'un kuzeni Inspire yenilendi. Dikkat çekici bir görünüme sahip olan otomobilin altyapısı Accord'unkiyle aynı olduğundan kaput altında yer alan üniteler de tanıdık. İç mekandaysa üretildiği Çin pazarı için düşünülen yenilikler mevcut.

Dışarıya çıkıntı yapan ön panjur nedeniyle daha küçükmüş gibi görünen LED farlarla tamponda yer alan hava girişleri uzun burun kısmını öne çıkarıyor. Kısa tutulan bagaj kapağı ve bu parçaya taşan LED stoplar da gözlerden kaçmıyor. Yan etekler, sahte difüzör çıkışı ve ince spoiler aksesuar listesinde yer alıyor.

Direksiyon simidi ve dijital gösterge paneli Accord ile paylaşılıyor olsa da genişleyen dokunmatik ekran, birbirinden ayrılmış havalandırma ızgaraları, havalandırma kumandalarından arındırılan orta konsol ve ambiyans ışıklandırması bu modelin farklı görünmesini sağlıyor.

4.979 mm boya sahip olan otomobilin şarj edilebilir hibrit seçeneğinin teknik verileri açıklanmamış olsa da Accord'da bu versiyonun 2 litre hacimli, benzinli motor ve elektrik motoru ikilisine sahip olduğunu hatırlatalım. 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli üniteyse 192 beygir gücünde ve bu güç bir CVT ile yola aktarılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder