26 Mayıs 2023 Cuma

Ken Okuyama Kode61 Birdcage


Ken Okuyama, uzun sessizliğini bozdu ve bir kere daha ilginç bir roadster modeliyle karşımıza çıktı. Daha önce Pininfarina'da çalışmış olan tasarımcı, Maserati Tipo 61 yarış aracı ve aynı markanın Birdcage konseptlerine atıfta bulunan bir prototiple karşımıza çıktı.

Sivri ve alçak burnunda ince yapılı LED farlar ve büyük panjur kullanılan otomobilin ön çamurlukları içinde boşluklar yer alıyor. Şık jantlar, şişkin çamurluklar ve yukarıya doğru açılan kapılar haricinde gizlenmiş takla barları ve yüksekliği ayarlanabilen ön rüzgar koruyucuları donanıma eklenmiş.

Benzinli bir motorla donatılmış olsa da ünitenin detaylarını paylaşmayan Okuyama aracın arkasında da sivri yapıyı korumuş. İnce yapılı LED stoplar ve difüzör haricinde merkezi yerleşime sahip çift egzoz çıkışı sportif duruşu tamamlıyor.

İç mekana geçildiğinde araca ismini veren kafes yapı görülebiliyor. Karbon fiber, deri döşeme ve parlatılmış alüminyumla zenginleştirilmiş yaşam alanında Ferrari modellerinden alınmış gösterge tablosu ve havalandırma ızgaraları dikkat çekerken manuel şanzımanın vites kolu ve metal pedal seti de bu markanın imzasını taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder