5 Ocak 2023 Perşembe

BMW i Vision Dee


BMW'nin i Vision konsept ailesi genişliyor. Yaklaşık bir buçuk yıl önce tanıtılan i Vision Circular konseptinin ardından Alman üretici, bu sefer CES 2023 sırasında bir araçla karşımızda. Otomobil, daha önce aynı organizasyonda sergilenen renk değiştirme özelliğine sahip.

Son zamanlarda popülerliği azalıyor olsa da aracın gövdesini sedan olarak tasarlayan BMW, jantlar dahil bütün yüzeylerde renk değiştirme özelliği bulunan panellere yer vermiş. Yan aynaları bulunmayan otomobilin camları da farklı efektler yansıtıp buzlu görünüm alabiliyor.

Circular konseptinde kullanılana benzeyen ön tasarımda BMW böbrekleri dikkat çekse de bu bölüm, aracın gövde rengine de bürünebildiğinden farlar gibi gizlenebiliyor. Çok sade bir tasarıma sahip olan arka bölümde de aynı özellik mevcut.

İç mekanda da sadelik üzerinde duran üretici birçok dokunmatik paneli yaşam alanına gizlemiş. Ön camı tamamen kapyalabilen head-up display ve iki kollu direksiyon simidi diğer dikkat çeken detaylar arasında. Üst ve alt kısmı düzleştirilen parçada kolların da bu bölümlere bağlanmış olması farklı bir görüntü oluşturmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder