6 Ocak 2023 Cuma

YangWang U8


BYD yeni bir markayla karşımızda. YangWang olarak adlandırılan üreticinin ilk modeli elektrikli ve merdiven şasi kullanan bir SUV. İnanılmaz bir güce sahip olan otomobilin teknik detayları ve iç mekanı da dikkat çekici özellikler sunuyor.

5.300 mm boya ve 3.050 mm aks mesafesine sahip olan devin köşeli hatları da dikkat çekici. Garip biçimli LED farlar, büyük ön panjur, tavana eklenen LiDar sensörleri ve çapları 22 inçe ulaşabilen jantları gözlerden kaçmıyor. Hemzemin kapı kolları, çift katlı LED stoplar ve kalın tutulan D sütunu da heybetli duruşu destekliyor. Yedek lastiğin kapağıysa sekizgen tasarıma sahip.

Çift renkli deri döşemeler ve metal detaylarla premium görünüm sunan araçta dijital gösterge tablosu, dik yerleşimli dokunmatik ekran, ön yolcu ekranı, konsol üzerine yerleştirilmiş havalandırma çıkışları ve arka kol dayanağına eklenen tablet gibi detaylar bulunuyor. Donanımda 22 hoparlörlü ses sistemi, cam tavan ve arka koltuk eğlence sistemi yer alıyor.

Dört elektrik motoruyla donatılan aracın bu üniteleri 300 ile 326 beygir arası güç, 320 ile 420 Nm arası tork üretiyor. Toplam gücü 1.200 beygir olan devin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması sadece 3.6 saniye sürüyor. Olduğu yerde 360 derece dönebilme özelliği de sunan aracın batarya özellikleriyse henüz açıklanmadı. Menzilin 1.000 km'ye ulaşabildiği söylenirken adaptif süspansiyon sistemi de donanımlar arasında bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder