6 Ocak 2023 Cuma

GAC GS3


Çin merkezli üreticilerden GAC, son zamanlarda görmeye alışık olmadığımız şekilde içten yanmalı motorla donatılan bir SUV ile karşımızda. R-Style donanım paketiyle görünümü de oldukça sportif hale gelen otomobil şık iç tasarımıyla da öne çıkıyor.

Yeni nesil model 4.410 mm boya, 1.850 mm ene, 1.600 mm yüksekliğe ve 2.650 mm aks mesafesine sahip. Peugeot modellerini andıran köşeli hatlarıyla sportif görünen otomobilde büyük ön panjur ve üçgen detaylı LED farlar kullanılmış.

Hemzemin kapı kolları ve çapları 20 inçe kadar çıkan jantlar haricinde hemzemin tavan rayları ve ilginç tasarımlı yan aynalar gözlerden kaçmıyor. Arkada daha artan sportiflik spoiler, keskin hatlı stoplar ve çift egzoz çıkışıyla desteklenmiş. Üstelik R-Style paketinde egzoz çıkışları yuvarlak hale gelip tamponun ortasına alınıyor.

Oldukça renkli bir şekilde alınabilen iç mekanda dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran haricinde küçük vites selektörü, dokunmatik kumanda elemanları ve cam tavan bulunuyor. Ara konsolu çift katlı olan otomobilin bagaj hacmi de 341 litre.

Kaputu altında 1.5 litre hacimli, turbo beslemeye sahip bir benzinli motor barındıran GS3, 177 beygir güç, 270 Nm tork üretebiliyor. Önden çekişli araç 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 7.5 saniyede ulaşabiliyor. Maksimum süratse 190 km/s'te sınırlı. İlerleyen dönemde modelin şarj edilebilir hibrit seçeneğinin de satışa sunulması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder