5 Ocak 2023 Perşembe

Afeela


Otomobil dünyasında ilginç değişiklikler oluyor. Giderek elektronik aletler haline gelmeye başlayan otomobiller ilginç marka ortaklıklarını da beraberinde getiriyor. Afeela da Honda ve Sony gibi farklı alanlarda ünlenen iki Japon firmanın doğurduğu bir marka.

Çok dikkat çekmeyen hatlara sahip bir sedan modelle karşımıza çıkan marka, aracı henüz isimlendirmemiş. 4.895 mm boya, 1.900 mm ene ve 1.460 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi de 3.000 mm olarak açıklanıyor.Ortada birleşen LED farları ve tamponun alt bölümünde yer alan kapaklı havalandırma girişleriyle köşeli bir tasarım sunan otomobilde aerodinamik kapaklara sahip, 21 inç çaplı jantlar kullanılıyor. 

Gizli kapı kolları ve yerlerini kameralara bırakan yan aynaların haricinde tavanda LiDar sensörü görülebiliyor. Neredeyse bir liftback görünümü sunan arka bölümde de bagaj kapağı boyunca uzanan LED stoplar bulunuyor. Arka tamponsa bagaj kapağından bile içerlek bir yerleşime sahip.

Teknik verileri açıklanmayan aracın iç mekanında U biçimli direksiyon simidi, büyük bir dijital gösterge paneliyle konsolun geriye kalanını kaplayan dokunmatik ekranla yan ayna görüntülerini aktaran büyük ekranlar bulunuyor. Ara konsol yüzer yapıya sahipken ön koltuk sırtlıklarında dokunmatik ekranlar bulunuyor. Çerçevesiz kapı camları ve tek parça cam tavan da Prototipin donanımları arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder