19 Kasım 2022 Cumartesi

Subaru Impreza


Subaru, Impreza'nın 6. nesil modellerini tanıttı. Eskisinden çok da farklı görünmeyen aracın korumaları kaldırılmış bir XV olduğunu söylemek mümkün. Yeni nesille birlikte manuel şanzıman ve sedan gövde tipi de ürün gamından çıktı.

İncelen LED farlar ve panjur haricinde tasarımı yumuşatılmış tamponla da öne çıkan otomobilde 18 inç çaplı jantlar ve derin bir karakter çizgisi bulunuyor. Arka bölümdeyse spoiler, parantez biçimli stoplar ve daha agresif görünümlü tampon gözlerden kaçmıyor.

İç mekanı XV'den aynen alınan otomobil önceki nesil Impreza'ya göre de büyük değişiklikler sunmuyor. Analog gösterge paneli ve üç kollu direksiyon simidi korunurken orta konsolun tamamı dokunmatik ekrana dönüşmüş.

İlk olarak büyük hacimli ve atmosfeik emişli motorları tanıtılmış olan otomobilin dört silindirli Boxer motorları 2 ve 2.5 litre hacimli. İlk motor 154 beygir güç, 197 Nm tork üretebilirken ikincisi 185 beygir güç, 241 Nm tork sunuyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman da (CVT) standart donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder