5 Temmuz 2022 Salı

GAC Space


Çinli üreticilerin ilginç konseptleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. Bu ülkede çok popüler olan MPV gövdeli modelleri süper lüks taşıma araçları olarak tasarlayan firmalar bunu yaparken ilginç teknolojilerini sergilemeyi de ihmal etmiyor.

Ön bölümü boydan boya geçen LED şeritle Hyundai Staria'yı andıran konseptin dev ön panjuru kapanıp açılabilme özelliğine sahip. Gizli kapı kolları, dev cam yüzeylere sahip tavan ve büyük jantlarla ilginç görünümü devam eden otomobilin arkasında da ön panjur şeklinde tasarlanmış aydınlatmalar ve çok şık entegre edilmiş bir spoiler bulunuyor.

Öndeki kapıları alışılmış tasarımlı olsa da sağ tarafında dev yapılı bir martı kanat kapısı bulunan konseptin iç mekanı da oldukça ferah. Birçok noktasında ahşap kullanılan bölümde kanepe tarzı koltukların haricinde 360 derece döndürülebilen tekli koltuklar bulunuyor. Otonom sürüşte gizlenebilen direksiyon simidi U biçimliyle holografik göstergeler ön bölümü kaplıyor.

Kaputu altında hidrojenle çalışan bir motor bulunan araç bu yönden diğer hidrojen yakıt pilli araçlardan ayrılıyor. 1.5 litre hacimli bir motora sahip olduğu söylenen otomobilin bu motorla satılıp satılmayacağıysa kesin değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder