4 Temmuz 2022 Pazartesi

MG4


MG ürün gamı genişlemeye devam ediyor. Avrupa'ya güçlü bir elektrikli otomobil listesiyle gelen İngiliz-Çinli üreticinin yeni aracı kompakt yapısıyla bu kıtada daha da büyük şansa sahip. Eldeki teknik verilere bakarsak modelin sunacağı özellikler de dikkat çekici olacak.

Sivri bir burun yapısına sahip olan otomobilde LED farlar ve tampon yapısı da agresif bir görünüm ortaya koymuş. Tamponlar ve kapı altlarının siyah yapısı SUV çağrışımları yaparken cam tavan da bu bölümü daha şık göstermiş. Arka bölümde çift parçalı spoiler ve bagaj kapağı üzerinde birleşen LED stoplar dikkat çekiyor.

İç mekanında sade bir görünüm sunan MG4, küçük bir dijital gösterge paneli ve fiziksel kumandalara da sahip dokunmatik ekran sunuyor. Orta konsolda vites selektörü ve kablosuz şarj istasyonu bulunuyor. İki kollu direksiyon simidiyse Škoda modellerine göndermeler yapıyor.

Modüler platformunu diğer elektrikli MG modelleriyle paylaşacak olan otomobilde arkada bir elektrik motoru bulunsa da temelleri çift motor ve dört tekerlekten çekişe de uygun. İki seçeneği bulunan ünite 170 beygir güç, 250 Nm tork veya 203 beygir güç, 250 Nm tork üretebilecek. 51 ve 64 kWh kapasiteli bataryaların 350 ile 452 km arasında menzil sunacağı belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder