29 Haziran 2022 Çarşamba

Mahindra Scorpio-N


Mahindra, yeni SUV modeliyle karşımızda. Üç koltuk sırasına sahip Scorpio-N, merdiven şasi ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle araziye de uygun bir otomobil. Üstelik iki motor seçeneği de birçok isteğe cevap verebiliyor.

Önden bakıldığında görünümü önceki nesil Suzuki S-Cross'u andıran otomobilde LED farlar ve çok abartılı durmayan bir panjur kullanılmış. Hafifçe şişkinleştirilmiş çamurlukların korumaları da kalın olmasa da kapı altı korumaları geniş yapılı. Arkadaysa çıkıntı yapmayan tampon ve Volvo modellerine göndermeler yapan dikey yerleşimli stoplar görülebiliyor.

3 koltuk sırasına sahip olan otomobilin kokpit tasarımı da sade. Analog göstergeler, 3 kollu direksiyon simidi, çok büyük olmayan dokunmatik ekran ve fiziksel düğmelere sahip olan kumanda paneli kalabalık durmuyor. Çift renkli deri döşemeye uygun kaplamalara sahip ön panel de sıkıcılıktan uzak.

Kaputu altında 2 litre hacimli turbo benzinli ve 2.2 litre hacimli turbo Diesel üniteler kullanılan aracın bu motorları sırasıyla 200 beygir güç, 380 Nm tork ve 175 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel veya otomatik şanzımanlarla alınabilen ikili arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder